MITÄ NE OVAT?

Jokainen silmä on yksilöllinen ja ACUVUE® saa innoitusta niistä kaikista. Siksi piilolinsseissämme on EYE-INSPIREDTM INNOVATIONS - kehittynyttä teknologiaa, joka toimii sopusoinnussa silmiesi kanssa.

Pyrkimyksenämme on tarjota sinulle terävää, mukavaa ja turvallista näkemistä niin että sinä voit keskittyä enemmän elämääsi ja vähemmän piilolinsseihisi1.

KUINKA SE TOIMII?

Nämä ainutlaatuiset innovaatiot ovat ACUVUE® piilolinsseissä ja ne on suunniteltu vahvistamaan mukavuutta, terävää näköä ja silmiesi terveyttä.

Piilolinsseissämme on erityisen ohut reuna, joka mukailee silmän pinnan luonnollista muotoa ja on siksi äärimmäisen mukava - niitä käyttäessäsi tuntuu kuin silmässä ei olisi mitään1.

Piilolinsseissämme on sisäänrakennettu edistyksellisen kosteuttava molekyyli, joka auttaa pitämään silmäsi kosteina koko päivän1.

UV-säteily saattaa vaurioittaa silmää. Siksi kaikissa piilolinsseissämme on UV esto; edistyksellinen UV absorboiva aine, joka auttaa suojaamaan silmiäsi auringon haitallisilta säteiltä*.

Olemme hyödyntäneet antioksidanttien tehon ja laittaneet sen piilolinsseihimme; 4 kertaa suurempi antioksidanttikapasiteetti kuin vitamiini E2. Tämä auttaa pitämään kyynelnesteen tärkeät aineosat luonnollisessa tilassaan vahvistaen piilolinssien käyttömukavuutta4.

Monitehojen pupillioptimoidussa muotoilussamme on huomioitu pupillin koon luonnollinen vaihtelu voidaksemme luoda terävän näön lähelle, kauas ja välietäisyyksille3.

Mikäli sinulla on hajataittoa tarvitset linssejä, jotka istuvat vakaasti koko päivän ajan, mutta pään ja silmien luonnolliset liikkeet voivat toisinaan liikauttaa niitä. Hajataittoa korjaavissa linsseissämme on 4 stabilisaatioaluetta, jotka toimivat luonnollisesti yhdessä silmäluomen kanssa ja hyödyntävät räpytyksen voimaa auttaen linssiä pysymään paikoillaan2.

NÄIN PÄÄSET ALKUUN PIILOLINSSIEN KANSSA

* Kaikissa ACUVUE® piilolinsseissä on joko luokan 1 tai luokan 2 UV esto, mikä auttaa suojaamaan haitallisten UV säteiden pääsyn sarveiskalvolle ja silmään. UV absorboivat piilolinssit EIVÄT korvaa UV absorboivia silmäsuojia kuten esimerkiksi suojalaseja tai aurinkolaseja koska ne eivät peitä koko silmää ja sen ympärystä. Sinun tulee jatkaa UV absorboivien lasien käyttöä silmäasiantuntijasi antamien ohjeiden mukaisesti.

1. JJV data på fil 2020. ACUVUE® Brand - EYE-INSPIRED™ INNOVATIONS.

2. JJV data on file 2021. ACUVUE® Brand Contact Lenses for ASTIGMATISM - Overall Fitting Success, Orientation Position, Rotational Stability adn Vision Performance.

3. JJV data on file 2020. ACUVUE® PUPIL OPTIMIZED DESIGN TECHNOLOGY: JJV Contact Lenses Design Features, and Associated Benefits.

4. Fadli Z, Mahadevan S, Scales C. Antioxidant Capacity of a Phenolic Benzotriazole (Norbloc) in Soft Contact Lens Materials: A Benefit Beyond UV Blocking. IOVS 2018;59: ARVO E-Abstract