MITÄ NE OVAT?

Jokainen silmä on yksilöllinen ja ACUVUE® saa innoitusta niistä kaikista. Siksi piilolinsseissämme on silmien innoittamia innovaatioita - kehittynyttä teknologiaa, joka toimii sopusoinnussa silmiesi kanssa.

Pyrkimyksenämme on tarjota sinulle terävää, mukavaa ja turvallista näkemistä niin että sinä voit keskittyä enemmän elämääsi ja vähemmän piilolinsseihisi.

KUINKA SE TOIMII?

Nämä ainutlaatuiset innovaatiot ovat ACUVUE® piilolinsseissä ja ne on suunniteltu vahvistamaan mukavuutta, terävää näköä ja silmiesi terveyttä.

Piilolinsseissämme on erityisen ohut reuna, joka mukailee silmän pinnan luonnollista muotoa ja on siksi äärimmäisen mukava - niitä käyttäessäsi tuntuu kuin silmässä ei olisi mitään1.

Piilolinsseissämme on sisäänrakennettu edistyksellisen kosteuttava molekyyli, joka auttaa pitämään silmäsi kosteina koko päivän.

UV-säteily saattaa vaurioittaa silmää. Siksi kaikissa piilolinsseissämme on UV esto; edistyksellinen UV absorboiva aine, joka auttaa suojaamaan silmiäsi auringon haitallisilta säteiltä*.

Olemme hyödyntäneet antioksidanttien tehon ja laittaneet sen piilolinsseihimme; 4 kertaa suurempi antioksidanttikapasiteetti kuin vitamiini E2. Tämä auttaa pitämään kyynelnesteen tärkeät aineosat luonnollisessa tilassaan vahvistaen piilolinssien käyttömukavuutta.

Monitehojen pupillioptimoidussa muotoilussamme on huomioitu pupillin koon luonnollinen vaihtelu voidaksemme luoda terävän näön lähelle, kauas ja välietäisyyksille.

Mikäli sinulla on hajataittoa tarvitset linssejä, jotka istuvat vakaasti koko päivän ajan, mutta pään ja silmien luonnolliset liikkeet voivat toisinaan liikauttaa niitä. Hajataittoa korjaavissa linsseissämme on 4 stabilisaatioaluetta, jotka toimivat luonnollisesti yhdessä silmäluomen kanssa ja hyödyntävät räpytyksen voimaa auttaen linssiä pysymään paikoillaan.

NÄIN PÄÄSET ALKUUN PIILOLINSSIEN KANSSA

1JJV data on file 2018 ACUVUE® Brand Contact Lenses Clinical Performance and Overall Material Properties.

2As shown in a laboratory study; on a mass basis.

*Kaikissa ACUVUE® piilolinsseissä on joko luokan 1 tai luokan 2 UV esto, mikä auttaa suojaamaan haitallisten UV säteiden pääsyn sarveiskalvolle ja silmään. UV absorboivat piilolinssit EIVÄT korvaa UV absorboivia silmäsuojia kuten esimerkiksi suojalaseja tai aurinkolaseja koska ne eivät peitä koko silmää ja sen ympärystä. Sinun tulee jatkaa UV absorboivien lasien käyttöä silmäasiantuntijasi antamien ohjeiden mukaisesti.

Lisäkustannukset mahdollisia kuten esimerkiksi näöntarkastuksen hinta. Ole yhteydessä silmäasiantuntijaasi saadaksesi lisätietoa. Katso ehdot ja määräykset acuvue.fi Ainoastaan yksi ilmaistarjous per henkilö. Vaatii ilmaiskupongin latauksen.

ACUVUE® ja EYE-INSPIRED™ ovat tavaramerkkejä, jotka kuuluvat Johnson & Johnson Services Inc. © Janssen Cilag OY 2019.