Piilolinssien käyttö osana päivittäisiä toimia on yllättävän helppoa. Seuraavassa on hyödyllistä tietoa uusien linssiesi käyttöönoton onnistumiseen. Ja jos tarvitset auttavaa kättä piilolinssiesi kanssa,  <LENSPAL™ app> on täynnä hyödyllisiä vinkkejä ja neuvoja.

HARJOITTELU TEKEE TÄYDELLISEN

Piilolinssien paikalleen asettaminen ja niiden poistaminen saattaa aluksi tuntua hieman hankalalta, kuten kaikki uudet asiat.

Linssien paikalleen asettaminen ja poistaminen

Piilolinssien paikalleen asettaminen ja poistaminen voi vaatia harjoittelua.

  • Varaa vähän enemmän aikaa aamuisin siihen asti, kunnes olet oppinut tekniikan.
  • Ehkä haluat asettaa hälytyksen, jotta uusi rutiini on helpompaa muistaa? Esimerkiksi kun linssit on poistettava tai puhdistettava.
  • Voit myös asettaa muistutuksia siitä, milloin uusi pakkaus on avattava tai linssejä tilattava.

Linssien puhdistaminen ja hoitaminen

Kertakäyttöiset linssit vain heitetään pois päivän päättyessä. Mutta uudelleenkäytettäville linsseille on laadittava säännölliset puhdistustoimet. Ajan mittaan jäämät kuten kyynelten proteiini voivat kerääntyä linssiin ja aiheuttaa silmien ärsytystä. Puhdista linssisi joka päivä, jolloin silmäsi pysyvät kirkkaina, raikkaina ja terveinä.

Lue lisää siitä, miten piilolinssejä puhdistetaan ja hoidetaan.

Piilolinssien vaihtaminen

Kun olet löytänyt itsellesi sopivat linssit, on tärkeää muistaa vaihtaa ne uuteen pariin säännöllisesti optikon ohjeistuksen mukaan. Näin varmistat, että silmäsi tuntuvat mukavilta ja pysyvät terveinä.

Lue lisää siitä, milloin piilolinssit on vaihdettava.