TÄRKEÄÄ TIETOA

Koronavirus (COVID-19) ja piilolinssien käyttö

Credomme mukaisesti pääkohteemme ovat potilaat, asiakkaat, työntekijät ja yhteiskunnat jotka voivat meihin luottaa. Tuemme terveysviranomaisten suosituksia koronaviruksen (COVID-19) leviämisen estämiseksi jossa kehotetaan välttämään kasvojen ja silmien koskettelua. Piilolinssejä voi käyttää turvallisesti noudattamalla huolella silmäasiantuntijalta saamia ohjeita johon kuuluvat perusteellinen käsien pesu ja kuivaus ennen piilolinssien käsittelyä. Tarkemmat tiedot piilolinssien kunnollisesta hoidosta ja puhdistuksesta löydät ACUVUE® nettisivuilta "Käyttö ja hoito" kohdasta.

Tärkeää tietoa piilolinssien käyttäjille: ACUVUE® piilolinssejä voidaan käyttää näön korjaamiseen. Näönhuollon ammattilainen selvittää, sopivatko piilolinssit sinulle.

Miten linssejä tulisi käyttää? Noudata näönhuollon ammattilaisen antamia ohjeita käyttö - ja vaihtoajoista sekä linssin asianmukaista hoitoa koskevia ohjeita  käyttöohjeissa olevien tuotetietojen mukaisesti.

Liittyykö piilolinssien käyttöön riskejä? Piilolinssien käyttö voi harvinaisissa tapauksissa johtaa vakaviin silmäongelmiin. Siksi on tärkeää keskustella näönhuollon ammattilaisen kanssa linssien asianmukaisesta ja turvallisesta käytöstä ja niistä huolehtimisesta.

Kenen ei tulisi käyttää piilolinssejä? Vain näönhuollon ammattilainen voi selvittää, sopivatko piilolinssit sinulle. ÄLÄ käytä piilolinssejä, jos sinulla on silmätulehdus, mikä tahansa silmäsairaus tai mahdollisesti silmään vaikuttava systeeminen sairaus tai jos olet allerginen jollekin tuotteen ainesosalle. Jos silmissä esiintyy epämukavaa tunnetta, ylenmääräistä kyynelvuotoa, näön muutoksia, punoitusta tai muita ongelmia, poista linssit ja ota välittömästi yhteys näönhuollon ammattilaiseen.